ArtCover – Proiectul perfect

ArtCover este proiectul perfect. Imbina inclinatiile mele artistice cu placerea de a darui.

Buna sunt Bogdan si asa am inventat, structurat, proiectat, desenat si intr-un final, creat ArtCover.

Despre noi

Noi cei de la ArtCover suntem Arhitecti de Emotie. 

Proiectam amintiri in linii drepte si desenam in detaliu cele mai frumoase momente din viata unei familii.

La ArtCover totul se traduce in nevoia de a transforma arta si emotia intr-o amintire perfecta, exact asa cum este un nou nascut. PERFECT. 

Bogdan G.

Pentru toti cei care au nevoie de UNICITATE ca de AER am construit, desenat si proiectat ArtCover.

Ce este ArtCover?

Punctul de intalnire de pe harta emotiilor. Curaj si Nebunie dar inclinatie catre Perfectiune. Este locul in care tu gasesti cadoul fresh, curat, aerisit, perfect. Cadoul unic. Fie pentru tine fie pentru sora ta, fratele tau, sefa ta. Practic pentru toti cei care au in viata lor un miracol – propriul copil.

Ca voi sa nu uitati niciodata cat de pur, de mic, de senin, de dulce, de frumos este micul om atunci cand se naste. Oricat de mare ar creste, fie ca are 1 an, o zi, o luna sau 18 ani, birth posterele noastre celebreaza emotia perfecta – Emotia Primei Intalniri.

N-am sa va mint. Eu ma trezesc uitandu-ma la birth poster-ul cu minunea mea, apoi iar la poster, apoi iar la copil si tot ma minunez cum de a crescut asa repede. Cum in doar 5 ani, omuletul meu s-a transformat intr- o domnisoara in miniatura. Apoi imi amintesc de ziua in care am vazut-o prima data. Am stiut atunci ca iubirea de viata este iubirea de copil. Si ca nu voi mai putea fi niciodata la fel.

Bogdan G.

Va asteptam sa ne spuneti ce simtiti atunci cand va uitati la birth posterul copilului vostru. Suntem siguri ca multa multa emotie.

Arhitectii de Emotii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *