Ce cadouri daruim in 2020?

In plina pandemie si distantiere sociala tu ce le daruiesti oamenilor dragi din viata ta?

Sa-i faci pe cei dragi sa zambeasca nu a fost niciodata mai greu, tuturor ne lipsesc intalnirile cu cei dragi, plimbarile primavaratice cu miros de tei. Si totusi vrem nu vrem, ne serbam ziua de nume, de nastere, ne casatorim si ne iubim si in perioada aceasta tulbure si trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa.

Si vine intrebarea ce cadou le facem celor dragi in plina pandemie? Le daruim speranta si optimism, incredere ca zilele noastre vor fi mai bune si ne vom intoarce la rutina noastra de care ne este atat de dor…sau dam dovada de curaj si cu zambetul pe buze ne construim un nou “normal”, o noua viata pe care sa o traim la maxim asa cum este ea.

Si … prietena ta cea mai buna face 30 de ani, iar nasa este insarcinata cu cel de al doilea copil iar tu esti in pana de idei si totusi ai vrea sa le daruiesti ceva din suflet, ceva unic si deosebit?!

Posterele personalizate sunt cea mai buna optiune. Vor aduce un suflu nou locuintei, vor pastra amintire cele mai importante clipe.

Ai multe variante de unde sa alegi, designul lor este minimalist si ermetic, special creat pentru a se potrivi cu usurinta in orice spatiu, in orice locuinta.

De le Arhitect Baby Birth Poster la The Perfect Date Poster poti alege un dar unic pentru un nou nascut, pentru nasi, prieteni si colegi.

Simplu, elegant, minimalist si unicat cu siguranta tabloul personalizat este cel mai bun cadou.

Nu trebuie sa cutreieri prin magazine, sa stai la cozi, sa cauti masuri ce nu mai sunt disponibile pe stoc, nu trebuie sa stai la coada este foarte simplu, la un click distanta.

Buy local!

Cu drag,

Echipa ArtCover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *